synottip

Sešas vīriešu komandas sāks cīņu par Latvijas čempionu titulu handbolā

Straujiem soļiem tuvojas jaunā Latvijas vīriešu handbola Virslīgas sezona, kuru nākāmās trīs sezonas kā ģenerālsponsors atbalstīs ”SynotTip”. Līdz ar to čempionāta nosaukums būs ”SynotTip vīriešu Virslīga”.

Gaidāms, ka šosezon Latvijas augstākajā handbola divīzijā startēs sešas komandas. Latvijas handbola oficiālajā mājaslapā ir redzams, ka jaunajā sezonā startēs ”Ogre/HYDROX”, MSĢ, ASK ”Zemessardze”/RSU, ZRHK ”TENAX Dobele”, ”Vaiņode” un ”Latgols”. No pagājušās sezonas vairs nav manāmas divas vienības – pastarīte S&A, kā arī ”Salaspils”.

Pašreizējā Latvijas un Baltijas čempione handbolā ir tieši Dobeles vienība, kas pērn palika nepārspēta Latvijas mērogā. Gaidāms, ka tieši šī vienība būs galvenā pretendente uz titulu jaunajā sezonā. Tieši ”TENAX Dobele” tiek uzskatīta par Latvijas handbola flagmani un savā ziņā pat handbola pilsētu. Vienība jau sākusi gatavoties jaunajai sezonai, aizvadot vienu pārbaudes spēli. Tajā samērā negaidīti ar 25:29 tika piedzīvots zaudējums pret Viļņas ”Amber” vīriem.

”TENAX Dobele” ir pārliecinoši vadošā handbola komanda Latvijā. Uz papēžiem gan min MSĢ jeb Murjāņu sporta ģimnāzijas audzēkņi. Šī skola jau gadiem audzē nākamo Latvijas handbola paaudzi. Dobelnieki gan joprojām ir izteikti vadošie Latvijā, bet MSĢ diezgan pārliecinoši ir otrie. Pārējām vienībām vēl jāpievelk, lai līmenis Latvijas handbolā paliktu līdzīgāks.

Vietējais čempionāts bieži vien ļauj pašmāju handbolistiem izsisties pasaulē. Eiropas vadošo handbola turnīru klubos startē vairāk kā 30 latviešu handbolistu. Liela daļa no šiem sportistiem sākuši savas karjeras tieši dzimtenē. Vai arī jaunajā sezonā uzradīsies kāds talants, kuram nākotne varētu saistītites ar profesionāla handbola spēlēšanu ārzemēs?

Jaunā sezona sāksies oktobra pirmajā nedēļā. Līgas vadība vēl informēs par izspēles kārtību un kalendāru. Visticamāk, komandas savā starpā tiksies trīs līdz četras reizes gaidāmajā sezonā. Lai vai kā, zināms, ka jaunā sezona būs īpaši aizraujoša. Mazāka konkurence nozīmē sīvāku cīņu par titulu, kas varētu būt izteikti interesanti neitrāliem līdzjutējiem. Kura komanda šosezon tiks kronēta par Latvijas čempioni?

Vadošās Latvijas handbola brigādes jau ir sākušas sezonu ar startu Baltijas handbola līgā. Tālu vairs nav arī pašmāju čempionāta sākums. Vai sekosi tam līdzi?

Informējam, ka arī kādā no mājīgajiem ”SynotTip” sporta bāriem Tev ir iespēja vērot aizraujošus handbola mačus tiešraidēs.

Reģistrējies ”synottip.lv”, veic iemaksu ar kodu ”sports30” un saņem trīs bezriska likmes 10 eiro vērtībā, kā arī 10% zaudējuma atmaksu līdz pat 100 eiro!

Sporta bonuss
BEZRISKA LIKMES UN NAUDAS ATMAKSA