synottip

3 starptautiski futbola mači drīzumā, kurus nedrīkst laist garām neviens sporta cienītājs

Futbols tiek uzskatīts par visu sporta veidu karali un ir diskutabli pats populārākais sporta veids pasaulē. Tāpēc piedāvājam sarakstu ar trim spēlēm tuvākajā laikā, kuras nedrīkst laist garām neviens īsts kājbumbas entuziasts.

Jau 18. oktobra vakarā (plkst. 21:45 pēc Latvijas laika) tiks aizvadīts Francijas meistarsacīkšu jeb Ligue 1 mačs starp ”Monaco” un ”Lille”. Duelis varētu būt izteikti interesants, jo ”Lille” vēl pavisam nesen UEFA Čempionu līgas (ČL) ietvaros negaidīti ar 1:0 uzveica Madrides ”Real”.

Tieši ”Monaco” patlaban ir Francijas čempionāta līdere, cenšoties Parīzes ”Saint-Germain” atņemt čempionu pilnvaras. Komanda ar 19 punktiem septiņos mačos ir pirmā, otrās vietas īpašnieci PSG apsteidzot par diviem punktiem. ”Lille” tikmēr ieņem piekto pozīciju ar 13 punktiem.

40 savstarpējos mačos pie 16 panākumiem ir tikusi ”Monaco”, kamēr ”Lille” uzvarējusi 13 cīņās. 11 spēles tikmēr noslēgušās neizšķirti. Bukmeikeri ar koeficientu 1.91 prognozē ”Monaco” uzvaru, ”Lille” panākuma opciju novērtējot ar 3.52. Neizšķirts – 3.68.

20.oktobra vakarā (plkst. 18:30) gaidāms interesants Anglijas Premjerlīgas duelis. ”Liverpool” savā laukumā uzņems Londonas ”Chelsea” futbolistus. Divas līdzvērtīgas komandas, kurām ir svarīgs katrs punkts cīņā par augstāku vietu turnīra tabulā.

Liverpūles futbolisti patlaban samērā negaidīti atrodas Premjerlīgas augšgalā, par vienu punktu apsteidzot pašreizējo čempioni Mančestras ”City”. ”Chelsea” tikmēr ar 14 punktiem ieņem ceturto pozīciju, iepaliekot par trim punktiem no cita Londonā bāzētā kluba – ”Arsenal”.

Klubi līdz šim ir aizvadījuši 83 savstarpējās spēles. 30 gadījumos uzvarējusi ”Chelsea”, 27 panākumus izcīnījusi ”Liverpool”, bet 26 gadījumos uzvarētāja nav bijusi noskaidrota. Bukmeikeri sagaida mājinieku uzvaru, piešķirot šādai opcijai koeficientu 1.59 apmērā. ”Chelsea” panākuma iespēja tikmēr novērtēta ar reizinātāju 4.60, kamēr neizšķirtam atstāts 4.30.

22.datuma izskaņā (plkst. 22:00) tikmēr ”Real” ČL ietvaros uzņems Dortmundes ”Borussia”. Lai gan sastāvi laika gaitā ir mainījušies un Madrides klubs ir kļuvis teorētiski krietni stiprāks par Dortmundi, šis Spānijas un Vācijas derbijs vienmēr ir bijis īpašs un skatītājiem tīkams.

”Borussia” patlaban ir ČL līdere. Tik pat punktu gan ir vēl sešām vienībām. Vācijas klubam talkā nācis taibreiks, jo divos mačos pārliecinošas uzvaras – 3:0 pret Beļģijas klubu ”Club Brugge” un 7:1 pret Skotijā bāzeto Glāzgovas ”Celtic”. ”Real” toties ir tikmēr ir 17. pozīcijas īpašniece, jo kluba kontā iepriekš minētais zaudējums pret ”Lille”, kā arī uzvara ar 3:1 pret ”Stuttgart”. Kopā ČL startē 36 klubi.

Sešos no 12 savstarpējiem mačiem uzvarējusi ir ”Real”. Trīs cīņās uzvaras laurus plūkusi Dortmunde, bet pārējie trīs mači noslēgušies neizšķirti. Bukmeikeri sagaida vieglu ”Real” uzvaru, šādai iespējai piešķirot koeficientu 1.47. Dortmundes panākumam reizinātājs ir 5.49, kamēr ”ničai” atvēlēts 4.78.

Informējam, ka arī kādā no mājīgajiem ”SynotTip” sporta bāriem Tev ir iespēja vērot aizraujošus futbola mačus tiešraidēs.

Reģistrējies ”synottip.lv”, veic iemaksu ar kodu ”sports30” un saņem trīs bezriska likmes 10 eiro vērtībā, kā arī 10% zaudējuma atmaksu līdz pat 100 eiro!

Sporta bonuss
BEZRISKA LIKMES UN NAUDAS ATMAKSA