synottip

Latvijas čempione “Mogo”/RSU sāks starptautisko Kontinentālā kausa izcīņu

Latvijas vadošais hokeja klubs vīriešiem “Mogo”/RSU ir gatavs sākt dalību Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālā kausa izcīņā. Otrās kārtas mači tiks aizvadīti Rumānijas pilsētā Brašovā.

Komandu sagaida sūrs grafiks. Trīs dienu laikā paredzētas trīs cīņas, kas nozīmē vien simbolisku atpūtu, kā arī vietu maz kļūdām. Lai gan “uz papīra” tieši Latvijas čempione ir galvenā favorīte, sacensības tāpat nesolās būt vieglas.

Jau 18. oktobra vakarā (plkst. 18:30) pēc Latvijas laika komanda aizvadīs spēli pret nominālo mājinieci – Rumānijas vienību Brašovas “Corona”. Jāpiemin, ka pērn Latviju šajā turnīrā pārstāvēja “Zemgale”/LBTU komanda, kas tieši “Corona” vīrus uzveica otrajā kārtā, triumfējot ar 3:1.

Sestdien jeb 19. datumā (plkst. 14:30) klubu sagaida cīņa pret labi zināmo Lietuvas komandu Elektrēnu “Energija”. Rīdzinieki šosezon jau ir divas reizes spēlējuši pret Elektrēnu vienību, abos izbraukuma dueļos triumfējot ar 7:2. Trešajā maču dienā duelis pret Ungārijas brigādi Budapeštas “Ferencvarosi” (arī plkst. 14:30).

Visām četrām grupas komandām kopīgs ir fakts, ka savā valstī komandas ir čempiones. Situācija gan visiem klubiem vienāda – trīs spēles trīs dienās. Mājiniekiem vienīgi par labu var nākt sava laukuma priekšrocības, taču citādi situācija ir teju identiska.

Komandas stūrmanis Ģirts Ankipāns norādīja, ka nevēlas novērtēt pretiniekus par zemu, taču uzskata, ka viņa vadītā komanda ir labāka. Pieredzes “Mogo”/RSU komandai netrūkst. Aizsardzības līnijā ir tādi labi zināmi hokejisti kā Krišjānis Rēdlihs un Kristaps Sotnieks. Uzbrukuma līnijā tikmēr valda Gints Meija. Kluba rīcībā ir vairāki augsta līmeņa veterāni, kā arī kungi ar starptautisku pieredzi. Sākotnēji šķita, ka vienībai talkā steigs arī pieredzes bagātais aizsargs Artūrs Kulda, tomēr viņš negaidīti pievienojās Slovākijas Ekstralīgas klubam Mihalovces “Dukla”, kuru pārstāv Latvijas nacionālās vīriešu izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš un uzbrucējs Renārs Krastenbergs. Tāpat savainojuma dēļ komandai nevarēs palīdzēt vienmēr rezultatīvais Rūdolfs Maslovskis.

Seko līdzi informācijai mūsu mājaslapā, lai uzzinātu bukmeikeru prognozes, koeficientus un citu noderīgu informāciju.

Informējam, ka arī kādā no mājīgajiem ”SynotTip” sporta bāriem Tev ir iespēja vērot aizraujošus hokeja mačus tiešraidēs.

Reģistrējies ”synottip.lv”, veic iemaksu ar kodu ”sports30” un saņem trīs bezriska likmes 10 eiro vērtībā, kā arī 10% zaudējuma atmaksu līdz pat 100 eiro!

Sporta bonuss
BEZRISKA LIKMES UN NAUDAS ATMAKSA