synottip

Visu vai neko: Latvijas čempiones liktenis volejbolā vīriešiem izšķirsies sērijas piektajā spēlē

Visu vai neko: Latvijas čempiones liktenis volejbolā vīriešiem izšķirsies sērijas piektajā spēlē

Latvijas čempionāts volejbolā vīriešiem ir nonācis līdz kulminācijai. RTU/''Robežsardzes''/''Jūrmalas'' komandai sanācis divreiz atspēlēties finālsērijā pret ''Ezerzemi''/DU un čempiones noskaidrošanai nu nepieciešams arī piektais un pēdējais mačs. Spēle paredzēta trešdien (šovakar) jeb 19. aprīlī (plkst. 19:30).

Sērija sākās jau 8. aprīlī, kad spēli piecos setos uzvarēja ''Ezerzeme''/DU. Pēcāk savā laukumā četros setos uzvarēja jūrmalnieki. Daugavpils volejbolisti vēlreiz pārņēma vadību sērijā, taču ceturtajā spēlē atkārtoti pārsvaru izsēja. Pēdējā spēlē daugavpilieši netika galā ar Matīsa Gabdulļina uzbrukumu, kurš guva četrus no komandas pēdējiem pieciem punktiem.

Jāpiemin, ka visās četrās sērijas spēles noslēgušās ar mājinieku triumfu. Vai tāpat būs arī izšķirošajā piektajā spēlē? ''Ezerzemes''/DU komandai īpaši augstā līmenī sērijā bijuši līdzjutēji, kuri devušies līdzi komandai pat izbraukumos, kārtīgi pārkliedzot pretinieku atbalstītājus. Nu viss izšķirsies tieši Daugavpilī.

Par ne pārāk izteiktu favorīti izšķirošajā mačā tiek uzskatīta mājiniece ''Ezerzeme''/DU. Tomēr jāņem vērā laukuma priekšrocības un tas, ka tas līdz šim ir bijis ļoti izšķirošs faktors. Volejbola čempionāts vēl nekad nav bijis tik aizraujošs kā šobrīd, tāpēc aicinām tam sekot līdzi arī kādā no mājīgajiem ''SynotTip'' sporta bāriem. Lai uzvar spēcīgākais!

Reģistrējies ''synottip.lv'', iemaksā ar kodu ''sports30'' un saņem trīs 10 eiro bezriska likmes un 10% zaudējuma atmaksu līdz pat 100 eiro!

Sporta bonuss
BEZRISKA LIKMES UN NAUDAS ATMAKSA